Bilecik’Te 5,5 Milyonluk Vurgun Yapan Zanlılar İstanbul’Da Yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te 5,5 Milyonluk Vurgun Yapan Zanlılar İstanbul’Da Yakalandı
A
a

5,5 Milyonluk Vurgunu Yapan Şahıslar 5 Bin 800 Dakika Güvenlik Kamerası Görüntüsü İncelenmesi Sonrası Yakalandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te bir fabrikanın kasasında 5,5 milyon değerinde nakit para, kıymetli evrak ve altın çalan zanlılar, 5 bin 800 dakika güvenlik kamerası görüntüsü incelenmesi sonrası yakalandı.
Bilecik’in Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasına geçtiğimiz 3 Temmuz günü saat 01.00’da giren 4 kişi, kasada bulunan 5,5 milyon değerinde nakit para, kıymetli evrak ve altınları çaldı. Ardından kayıplara karışan şahısları Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olay sonrası Bilecik, Bursa, Sakarya ve İstanbul’da 5 bin 800 dakika güvenlik kamerası görüntüsü inceledi. Ardından şahısların İstanbul’da olduğu tespit eden ekipler, geçtiğimiz sabah karşı 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Gözaltına alınarak Bilecik’e getirilen sanıkların ilk ifadelerinin ardından 1 kişi serbest bırakılırken, 3’ü Söğüt Adliye Sarayı’na çıkarıldı.


Polisin yoğun ve özverili çalışmaları
Fabrikanın avukatı Ağtürk Böke, adliye önünde yaptığı açıklamada, "2 Temmuz Cumartesi gecesini 3 Temmuz Pazar’a bağlayan gece 01.00 sularında Söğüt ilçesinde bir fabrikada hırsızlık olmuştur. Şüpheliler mali değeri yaklaşık 5,5 milyon Türk lirası olan bir miktar nakit, kıymetli evrak ve altın çalmışlardır. Bu olayın akabinde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ve Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü yoğun ve özverili çalışmalara başlamış olup, olaya karıştığı düşünülen 4 şüpheliyi 21 Temmuz günü gözaltına almışlardır. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar buğun hâkim karşısına çıkarılacak olup, mevcut zararın temini ve tazmini için gerekli işlemler yapılamaya devam edilmektedir" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi