Bilecik’Te 1 Milyar 322 Milyonluk Yatırım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te 1 Milyar 322 Milyonluk Yatırım
A
a

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi’Ne Yapılacak Olan Yeni Yatırımların Firma Sahiplerine Arsa Tahsisini Gerçekleştirerek, 6 İşletmenin 1 Milyar 322 Milyonluk Yatırım Yapacağını Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak olan yeni yatırımların firma sahiplerine arsa tahsisini gerçekleştirerek, 6 işletmenin 1 milyar 322 milyonluk yatırım yapacağını söyledi.
Pazaryeri Kaymakamlığı’nda düzenlenen programda Vali Kızılkaya, firma sahiplerine arazi tahsislerini yaptıktan sonra bilgilendirme toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın yanı sıra; Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, OSB yetkilileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve yatırımcılar katıldı. Toplantının ardından Vali Kızılkaya, fabrikaların kurulacağı alanda incelemede bulundu.
Tahsis edilen sanayi arsalarına kurulacak olan işletmeler ile Pazaryeri’nin ve Bilecik’in üretim ve istihdam ile gücüne güç katacağını ifade eden Vali Kızılkaya, 1 milyar 322 milyonluk TL yatırım alarak 303 bin 400 metrekare alana kurulacak olan 6 işletmede ilk etapta toplam 700 kişinin istihdam edileceğini belirterek hayırlı olmasını diledi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi