Bilecik’Te ’Okulum Temiz’ Programı Yürürlüğe Alındı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te ’Okulum Temiz’ Programı Yürürlüğe Alındı
A
a

Bilecik'te "Okulum Temiz" Programı Kapsamında Toplanıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, ’Okulum Temiz’ belgelendirme programının yürürlüğe alındığının müjdesini verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında geçtiğimiz Temmuz ayında iş birliği protokolü imzalanmıştı. Bu imzalanan protokol kapsamında kentte yetkilendirilen 10 denetçi ile toplantı gerçekleştirdi. Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır başkanlığında düzenlenen toplantıda il müdürlüğünde görevli İş Sağlığı Güvenliği Birim Koordinatörü Mustafa Çağlar tarafından uygulamalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.
Yapılan toplantı hakkında bilgi veren Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, "İmzalanan protokol kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla bakanlık makam onayı ile ’Okulum Temiz’ belgelendirme programı yürürlüğe alınmış ve uygulanmaya başlanmıştır. Programı kapsamında ilimiz genelinde TSE tarafından yetkilendirilen 8 denetçi ile toplantı yaptık. Denetçilerimize görevlerinde başarılar dileriz" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi