Bilecik’İn Saklı Cenneti Turizmcilerin Gözdesi Olmaya Aday

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’İn Saklı Cenneti Turizmcilerin Gözdesi Olmaya Aday
A
a

Büyüleyen Manzarası İle Bu Şelale Turizmcilerin Gözdesi Olacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te bulunan Akkaya Şelalesi muhteşem manzarası ve doğası ile göz kamaştırırken, turizmcilerin gözdesi olmaya aday.
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kuş sesleri arasında yeşilin her tonunun bulunduğu Akkaya Şelalesi, doğaseverlerin ziyaret ettiği başlıca yerler arasında yer alıyor. Görenleri kendisine hayran bırakan şelale, turizmcilerin de ilgisini çekmeye başladı. Korona virüs (Covid-19) sebebiyle getirilen yasakların kaldırılmasının ardından şelaleyi görmek için çok sayıda turistin bölgeye gelmesi bekleniyor.

"Bilecik’in adının her zaman turizm cenneti olarak duyurulacağı bir yer"
Bilecik Yaban Hayatı ve Ekoturizm Kulübü Grubu üyelerinin görüntülediği Akkaya Şelalesi, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Bilecik’e giriş çıkışların kısıtlanması ile sessizliğe büründü. Grup üyesi Züfer Cebe, Akkaya Şelalesi’nin saklı bir cennet olduğunu ifade ederek, "Akkaya Şelalesi’ne birçok çevre ilden ziyaretçiler geliyordu fakat son günlerde korona virüs tedbirleri kapsamındaki yasaklar nedeni ile boş kaldı. Akkaya Şelalesi hem görsel olarak hem de doğa zevkine düşkünlerin güzel bir gün geçirebileceği ve doğa yürüyüşü gerçekleştireceği yerlerden birisi. Buraya gerekli yatırımlar, düzenlemeler yapılırsa Bilecik’in adının her zaman turizm cenneti olarak duyurulacağı bir yer" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi