Bilecik’in Osmaneli ilçesinde huzur operasyonu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’in Osmaneli ilçesinde huzur operasyonu
A
a

Bilecik’in Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde umuma açık yerler ve sabit noktalarda huzur operasyonu uygulaması yapıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Osmaneli'de ilçe Emniyet Müdür vekili Emniyet Amiri Ali Özgan koordinasyonunda trafik ekipleri ve asayiş ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada umuma açık yerler denetlenirken ilçe girişlerinde trafik denetimi yapıldı. Yapılan kontrollerde 200 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT)’si sorgulandı. Sorgulamalarda 1 kişinin uyuşturucu madde kullandığı şüphesi üzerine yakalanırken gözaltına alındı. İlçenin giriş ve çıkışlarında ise araçlar da sorgulanırken trafik yönünden eksikleri bulunan araçlara cezai işlem uygulandı. Araçlar didik didik aranırken yapılan kontroller sonucunda trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine para cezası kesildi. 

Yapılan denetimler sırasında başka bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı kaydedildi. Vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşam sürdürebilmeleri adına uygulamaların yurt genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi