Bilecik’İn İlçeleri Afedzelere Yardım Göndermek İçin Seferber Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’İn İlçeleri Afedzelere Yardım Göndermek İçin Seferber Oldu
A
a

Bilecik’İn İlçeleri Belediye Ve Kaymakamlıkla Koordineli Olarak Kahramanmaraş’Ta Gerçekleşen Deprem Sonrası Afedzelere Ulaştırmak İçin Yardım Kampanyaları Düzenledi. Osmaneli Belediyesi, Bayırköy Belediyesi, Gölpazarı Belediyesi, Pazaryeri Belediyesi İnhisar Belediyesi Kahramanmaraşta’Ta Meydana Gelen Deprem Sonrasında Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Seferber Oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in ilçe belediyeleri, kaymakamlıkla koordineli olarak Kahramanmaraş’ta gerçekleşen deprem sonrası afedzelere ulaştırmak için yardım kampanyaları düzenledi.
Osmaneli Belediyesi, Bayırköy Belediyesi, Gölpazarı Belediyesi, Pazaryeri Belediyesi, İnhisar Belediyesi Kahramanmaraşta’ta meydana gelen deprem sonrasında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Önceliğin temek ihtiyaçlara verilmesiyle birlikte deprem bölgesine götürülmek üzere, yorgan, battaniye, yağmurluk, kuru erzak, çocuk bezi, çocuk maması, ıslak mendil, el feneri, ısıtıcı ve benzeri malzemeler toplandı. En kısa zamanda afet bölgesine ulaştırılacak olan yardımlar Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) başkanlığı koordinesinde depremzedelere ulaştırılacak.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi