Bilal Uçar: “Hisarcık’Ta Yapılan Güzel Hizmetler Beni Memnun Etti”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilal Uçar: “Hisarcık’Ta Yapılan Güzel Hizmetler Beni Memnun Etti”
A
a

Koordinatör Uçar: “Hisarcık’Ta Yapılan Güzel Hizmetler Beni Memnun Etti”

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kütahya Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Bilal Uçar, Hisarcık Belediyesini ziyaret etti.
Başkan Fatih Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi alan Bilal Uçar, üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Başkan Fatih Çalışkan’ı tebrik etti.
Belediye Meclis üyeleriyle de bir araya gelen Uçar ‘’ Hisarcık’ta yapılan güzel hizmetler beni oldukça memnun etti. Bizlerde bu güzel hizmetlerin devamı için elimizden gelen desteği sürdüreceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerinizi en iyi şekilde sürdüreceğinize eminim, Allah yar ve yardımcınız olsun’’ dedi.
Ziyaret sonrası Uçar’a hediye takdim eden Başkan Çalışkan, ‘’ Başkanımızın ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Verimli geçen toplantımızda Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanı’mızın hedefleri doğrultusunda aynı heyecan ve duyguyla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi