Beyaz Örtülü Çam Ağaçları Büyüledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Beyaz Örtülü Çam Ağaçları Büyüledi
A
a

Olumsuz Hava Koşullarının Etkisini Arttırdığı Afyonkarahisar’Da Bugün Sabah Saatleri Başlayan Kar Yağışının Ardından Şehirlerarası Yol Kenarlarında Bulunan Çam Ağaçları Beyaz Örtüyle Kaplandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da bugün sabah saatleri başlayan kar yağışının ardından şehirler arası yol kenarlarında bulunan çam ağaçları beyaz örtüyle kaplandı.
Kentte bugün sabah saatlerinde başlayıp öğlen saatlerine kadar devam eden kar yağışının ardından yüksek kesimler ve yol kenarından bulunan ağacalar adeta beyaz bir örtü ile kaplandı. Yaklaşık yarım gün devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığı 4 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışının durması ile birlikte kentte doğa adeta beyaza bürünürken, araçların üzeri de karla kaplandı. Adeta görsel bir şölen oluşturan beyaz örtülü çam ağaçları görenleri büyüledi.
Öte yandan olumsuz hava koşulları kentte çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasına neden oldu. Afyonkarahisar- Antalya yolunda bulunan Damlalı boğazı da karla kaplandı. Sabah saatlerinde ekipler burada çalışmalarını sürdürerek yolun kapanmasının önüne geçti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi