Berkay Dabanlı Eskişehirspor'a mı transfer olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Berkay Dabanlı Eskişehirspor'a mı transfer olacak?
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağının kalkması ile hareketli saatler yaşanıyor. Bir dönem Eskişehirspor forması da giyen Berkay Dabanlı'nın paylaşımı olay yarattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor 2.5 sene süren transfer yasağı kabusundan uyandı. Dün akşam saatlerinde Anadolu Gazetesi olarak sizlere duyurduğumuz son dakika gelişmesi ile Eskişehir büyük bir sevince boğuldu. Yasağın kalkmasıyla da Es Es'te hareketli saatler başladı. Sezon başında anlaşılan ve lisansı çıkmayan futbolculara lisans çıkartma süreci başlarken bir yandan da takıma takviye yapılması planlanıyor.

Berkay Dabanlı'dan olay paylaşım!

Eskişehirspor'da takıma yapılacak takviler şimdilik netlik kazanmazken taraftarı heyecanlandıran sosyal medya paylaşımları da üst üste geldi. Dün Eskişehirspor'un eski futbolcusu Emre Güral'ın eşinin paylaşımı taraftarları heyecanlandırırken gece saatlerinde de bir dönem Eskişehirspor forması giyen Berkay Dabanlı'dan bir paylaşım geldi. 

Instagram hikayesinde Osmangazi köprüsünden geçerken "Road to Es Es" (Es Es'e giden yol) yazıp kırmızı ve siyah kalplerle paylaşım yapması Berkay Eskişehirspor'a dönüyor yorumlarını da beraberinde getirdi. Paylaşıma Eskişehirspor ile bağı bulunan menajer Serkan Angün'ü de etiketleyen Berkay'ın bugün Es Es ile görüşme yapması bekleniyor. Serkan Angün de daha sonra bu paylaşımı kendi hesabından paylaştı.

Almanya doğumlu 1.90 boyundaki stoper Berkay Dabanlı, 28 yaşında olup 2 sezon Eskişehirspor'da oynamıştı. Oyuncu en son Boluspor'da forma giymişti.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi