Belirsizlik içinde kongreye doğru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Belirsizlik içinde kongreye doğru
A
a

Bugün kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da henüz başkan adayının çıkmaması camiayı tedirgin ediyor. Anemon Otel’de saat 10.00’da yapılacak olan kongrede başkan seçilmez ise kulübün kayyuma kalması söz konusu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

İlk kongre ertelenmişti

Eskişehirspor, 27 Aralık tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısına gitse de yeterli çoğunluk sağlanamadı. Köklü kulübün genel kuruluna 798 delegeden sadece 37’si gelerek camiayı derin bir üzüntüye soktu. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen genel kurul sonrasında da kulüpte sessizlik sürüyor.

Ünal İkna turlarında

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal bugün yapılacak olan kongre öncesi yoğun bir mesai içine girmişti. Her fırsatta aday olmayacağını söyleyen Ünal, eski başkanlardan Aydın Begiter’e ‘Başkan sen ol, ben destek vereceğim’ dediği öğrenildi. Begiter’in başkanlığa sıcak baktığı ancak tüm şehrin desteğini istediği belirtildi.

Kayyum tehlikesi var

Aradan geçen 1 haftaya rağmen kongrede bir adayın çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor. Bugün yapılacak seçimde herhangi bir aday çıkmazsa, divan kurulu, yeni yönetimin oluşmadığını dernekler masasına bildirecek. Daha sonra valilik Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor kayyum atayacak. 

Gözler onlarda

Bugün kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da henüz başkan adayının çıkmaması camiayı tedirgin ediyor. Anemon Otel’de saat 10.00’da yapılacak olan kongrede başkan seçilmez ise kulübün kayyuma kalması söz konusu. 
Eskişehirspor başkanlığı için adı geçen Sinan Özeçoğlu, Mesut Hoşcan, Kaan Ay ve Dündar Ünlü’nün bugün yapılacak olan kongrede neler yapacağı merakla bekleniyor. Ancak bu isimlerden hiç birisinin somut bir adım atmaması camiayı oldukça tedirgin ediyor. Taraftar bugün yapılacak olan kongrede güçlü bir yönetimin çıkmasını istiyor. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
:) 3 Ocak 2019 09:53

kulübü asla kayyuma bırakmazlar merak etmeyin. kayyum demek geçmişin incelenmesi demek hesapların ortaya dökülmesi ve kamuoyu ile paylaşılması demek. mevcut ve geçmiş dönemde başkanlık yapan iki kişi buna asla müsaade etmez ve biz zor gün dostuyuz eskişehirspor sahipsiz değil edebiyatı ile son anda başkanlığa talip olurlar. sonrası aynı senaryo destek göremiyoruz seçilmişler sanayiciler vsvsvs

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi