Belediyeyi Merak Eden Minikleri Makamında Ağırladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Belediyeyi Merak Eden Minikleri Makamında Ağırladı
A
a

Belediyeyi Merak Eden Minikleri Makamında Ağırladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te bir okulda eğitim gören ve belediyeyi merak eden ilkokul öğrencilerini Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’yı makamında ağırladı.
Başkan V. Subaşı ziyaretten dolayı duyduğu sevinci belirterek, öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Başkan V. Subaşı’na yoğun ilgi ve sevgi gösteren çocuklar, makam koltuğuna sırasıyla oturdu ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Çocukların ziyaretiyle çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan V. Subaşı, "İlkokulu öğrencilerini belediyemizde ağırladık. Her birinin yanaklarından öpüyor, derslerinde başarılar diliyorum. Onların varlıkları bizlere enerji veriyor. Bilecik Belediyesi olarak çocuklar için mayıs ayında da birçok güzel etkinlik hazırladık. Kültür ve Kongre Merkezi ile Yaşayan Şehir Müzesi’nde bu hafta ve mayıs ayı boyunca güzel etkinlikler yapacağız. Bütün çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Çocuklar ve öğretmenler de keyifli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti. Başkan V. Subaşı ziyaret sonunda çocuklara hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi