Belediye İş Sendikası'ndan kampanyaya destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Belediye İş Sendikası'ndan kampanyaya destek
A
a

Belediye İş Sendikası Eskişehir Şubesi ETB'nin Eskişehirspor çalışanları için başlattığı destek kampanyasına kayıtsız kalmadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor da çalışan ve aylardır maaş almadan görevlerine devam eden personel için Belediye içinde stand açan Belediye İş Sendikası yüzlerce üyesiyle kampanyaya destek verdi.

Acılan standı ziyaret eden ETB Başkanı Murat Diri desteklerinden dolayı Belediye İş Sendikası Başkanı Güney Demirdaş'a teşekkür ederek: "Herkesin özellikle şehrin ileri gelenlerinin sessizliğe gömüldüğü, bugünlerde hem kulübün durumunu göstermek hem de özveriyle aylardır çalışanlara moral vermek için böyle bir kampanya başlattık, destek artarak devam ediyor, katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Güney Demirdaş ise Emekçinin yanında olduklarını söyleyerek: "11 aydır maaş alamayan 45 personel ile ilgili durum bizleri çok üzdü, Eskişehir'in emekçi sendikası olarak bayram öncesi bir destek de biz verelim istedik. Umarım bundan sonraki süreçte bir tasarruf olacaksa bu çalışanlardan, emekçilerden değil de milyon dolarlık futbolculardan olur. ETB'ye de kampanya için teşekkür ediyoruz" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi