Belediye Başkanı Kolları Sıvadı, Çömlek Tezgahına Geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Belediye Başkanı Kolları Sıvadı, Çömlek Tezgahına Geçti
A
a

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Pazaryeri İlçesine Ziyaretinde, Çeşitli Gezilerin Yanı Sıra Tezgahta Oturarak Çömlek Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Pazaryeri ilçesine ziyaretinde, çeşitli gezilerin yanı sıra tezgahta oturarak çömlek yaptı.
Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaret etti. Belediye başkanları çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunurken, ilçelerinde oluşturulan projeler hakkında görüştü. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, “Belediye başkanımız Zekiye Tekin hanımefendiyi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk, başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise “Pazaryeri ve Gölpazarı ilçemiz için oluşturulan projelerimiz için istişarelerde bulunduk. Değerli başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Suer, Kınık köyünü de ziyaret ederek atölyelerinde çömlek ustalarından çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çömlek çarkının başına geçen Suer, bir de çömlek yaptı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi