Bel ve boyun fıtığı ameliyatsız bitiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bel ve boyun fıtığı ameliyatsız bitiyor
A
a

Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir, ameliyata gerek duyulmadan bel, boyun fıtığı ve omurga rahatsızlığı gibi hastalıkları tedavi eden Robotik Antaljik-Trak hakkında bilgiler verdi. 

Sütiş Eskişehir
Bel ve boyun fıtığı ameliyatsız bitiyor

Tünerir, Robotik Antaljik-Trak cihazı sayesinde fıtık rahatsızlıkları kısa sürede ve ağrısız bir şekilde tedavi edildiğinin altını çizdi. Tünerir, cihazın; son yıllarda yurt dışında olduğu gibi, Türkiye'de de bel ve boyun fıtığı ve omurga rahatsızlığı yaşayan hastalara başarı ile uygulandığını ve iyi sonuçlar aldığını ifade etti. Cihazın uygulandığı hastaların uygulama esnasında ve sonrasında ağrı hissetmediğini kaydeden Dr. Tünerir, hastaların daha kısa sürede ve başarılı bir şekilde tedavi edilebildiğine dikkat çekti.  Robotik Antaljik-Trak (Omurga Dekompresyon Cihazı) cihazını tanıtan bir sunum gerçekleştiren Tıbbi Direktör Uzm. Dr. Türkan Tünerir, "Antaljik-Trak omurlar arasındaki diskleri yavaş yavaş açarak sinirler üzerindeki basıyı kaldıran dünyanın ilk omurga eklem hareketliliğini arttıran omurga dekompresyon sistemidir. Omurga rahatsızlıklarında kullanılan Antaljik-Trak; Spinetronics’in ürettiği, ABD İlaç ve Gıda Dairesi (FDA) onaylı bir tıbbi cihazdır. Omurga problemlerinin çoğu anatomik yapısının dışına çıkmış disklerin sinirler üzerine yaptığı baskıdan kaynaklanır. Bel ve boyun ağrıları, sırt ağrıları, kalça ve bacak ağrıları, omuz ve kol ağrıları ile kendini gösterir. 

Bel ve boyun fıtığı ameliyatsız bitiyor

15 DAKİKA SÜRÜYOR
Tünerir, Robotik Antaljik-Trak ne yapar sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Disk basısını, bulgingi, herniasyonu, sinir kökü basılarını azaltırken, spinal eklem mekaniğini, facet glidingi geliştirir, faset sendromlarını azaltır, spinal esnekliği geliştirir."  Dr. Tünerir cihazın nasıl çalıştığını da şu şekilde anlattı: "Cihaz ile kasları ve sinirleri gevşetmek için bel yavaş yavaş çekilir. Böylece fıtığın içeri girmesi sağlanmış olur. En büyük avantajı haftada 3 ya da 5 kez uygulanıyor olması ve seans süresinin kısa olmasıdır. Yani fıtığı olan çalışan bir kişinin her gün uzun süre tedavi gerektiren bir yönteme başvurması gerekmiyor. Hasta 15 dakika süren bir işlemle 10 gün civarında iyileşebilmektedir."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil ibrahim ÖNAL 6 Mart 2018 18:49

Nerede olduğu ve iletişim bilgilerini yazarsanız bizler için daha iyi olur. Haber niteliğinin dışında hiç bir bilgi yok.

0 2 Cevap Yaz
Osman 6 Mart 2018 15:32

Ben belki fıtığı olan biriyim Sol bacak ve kalmadan nasıl ve yediniz bursadamı ben buradayım

0 1 Cevap Yaz
Arzu demeli 6 Mart 2018 11:48

20yildur bel fidigim var ameliyat olmadım trabzonluyum nasıl ulaşabiliriz ..SSK olanlarda fiyat ne öğrenmek istiyorum ameliyat olmadım..

0 2 Cevap Yaz
Fatma yigit 6 Mart 2018 09:44

Sesakisi olanlarauyguluyormusunuz ameliyat olanlarada uyguluyormusunuz orenebilirmiyim tesekkurler

2 2 Cevap Yaz
Gözde pehlivan

Yeriniz nerde öğrenebilir miyim ucretiniz ne kadar

0 4
Hasan uçar 5 Mart 2018 22:25

Bu merkez nerede ve ücreti Daha fazla bilgi

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi