Bedirhan Altunbaş'tan olay açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bedirhan Altunbaş'tan olay açıklama!
A
a

Eskişehirspor’un sağ bek oyuncusu Bedirhan Altunbaş yeni sezon için henüz sözleşmeyi uzatmadı. Bu konu hakkında görüş aldığımız Bedirhan, “Diğer arkadaşlarım gibi benimde beklentim, hak edene hak ettiği ücretin ödenmesi. Ben asgari ücretle oynayan biriyim. İlla rengimizin farklı mı olması gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da ki geleceği merakla beklenen Bedirhan Altunbaş, henüz altyapısından yetiştiği kulüple sözleşme uzatmadı. Sözleşmesi sona eren Bedirhan, ESGROUP Spor Müdürü Murat Dağtekin’e açıklamalarda bulundu. Bedirhan Altunbaş, yaptığı açıklamada, “Eski yönetim zamanında birçok yönetici benimle görüştü. Fakat herkes farklı bir rakam teklif etti” şeklinde konuştu.

“Ben kimseye para konusunda bir şey demedim” diyen Bedirhan, “Konuşulan ve söylenen her şey yalan. Ben Eskişehirspor’da bugüne kadar para konusunda pazarlık yapmadım. Hep asgari ücretle oynadım. Sözleşmem bitti ve yeni yönetimden sadece Başkan Osman Taş beni aradı. Kendisi şuanda Almanya da olduğu için dönmesini bekliyorum. Sanırım önümüzdeki hafta içinde kendisiyle bir görüşmem olacak” dedi.

Her zaman fedakarlık yaptık

Bedirhan, “Diğer arkadaşlarım gibi benimde beklentim, hak edene hak ettiği ücretin ödenmesi. Ben asgari ücretle oynayan biriyim. Yabancı futbolcular kadar değerimiz yok mu? İlla rengimizin farklı mı olması gerekiyor. Eskişehirliyim ve Eskişehirsporluyum. Alt yapıdan yetiştim. Bu yüzden hep fedakarlık yaptık. Siyah kırmızılı forma altında bu armayı hep gururla temsil ettiğime inanıyorum. Ben kalmak istiyorum, yeter ki maddi ve manevi olarak takım içinde oyunculara hak ettiği değer verilsin” şeklinde konuştu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 12 Haziran 2019 12:06

Yabancılara verilen ücretler kendi cocuklararımıza verilseydi eskişehirsporumuz durumlara düşmezdi o nedenle üvey evlat muamelesi yapılmasın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi