BBP heyetinden ESGROUP'a ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BBP heyetinden ESGROUP'a ziyaret
A
a

Büyük Birlik Partisi Heyeti ESGROUP’u ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Büyük Birlik Partisinin faaliyetleri de konuşuldu

Sütiş Eskişehir
Büyük Birlik Partisi Heyeti ESGROUP’u ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Büyük Birlik Partisinin faaliyetleri de konuşuldu.
Büyük Birlik Partisi Eskişehir teşkilatı 1 aylık ziyaret planlaması çerçevesinde ESGRUPU ziyaret etti. BBP heyetini ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş ve ES TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel ağırladı.  Ziyarette partinin Eskişehir faaliyetleri üzerine de konuşuldu.
BBP MKYK Üyesi Ahmet Ulupınar yaptığı açıklamada ziyaretlerin kent genelinde 1 ay boyunca devam edeceğini ifade ederek, “Büyük Birlik Parti İl Teşkilatı olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Eskişehir basınını tek tek ziyaret etmek istedik. Tabi bu ziyaretler sadece basınla sınırlı kalmayacak. Bizler 1 aylık seyahat planlaması yaptık. Basınımızla başladık. Önümüzdeki günlerde pandemiden direkt olarak etkilenen esnafımızla da bir araya gelmeyi istiyoruz. Onların da sorunlarını dinleyip gerekli mercilere bildirmek anlamında çalışma yürüteceğiz” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi