Bayramda Eskişehir'de hava nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayramda Eskişehir'de hava nasıl olacak?
A
a

Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar bayramda Eskişehir hava durumunun nasıl olacağını da merakla araştırıyor. Hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de bugün 29 derece yarın 31 derece dolaylarında bir sıcaklık olacak.

Kentimizde bugün ve yarın yağış beklenmiyor.

İşte Meteoroloji'nin son tahminleri ışığında Eskişehir hava durumu verileri...

Bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji’den bayram için hava durumu tahminleri…

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü son tahminlerini yayınladı ve buna göre bayramda Eskişehir hava durumunun nasıl olacağına dair detaylar netleşti. Arefe günü yurdu etkilemeye başlayacak olan yağışlar bayramın 1. günü ve 2. günü tüm yurda yayılacak.

AREFE GÜNÜ ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Yurdun güney doğu kesimlerini yağışlar etkilemeye başlarken Eskişehir'de yağış beklenmiyor. Güneşli-parçalı bulutlu arası bir hava hakim olacak. Arefe günü Eskişehir'de beklenen en yüksek sıcaklık 31 derece, en düşük ise 12 derece olacak.

BAYRAMIN 1. GÜNÜ ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Bayramın birinci günü yurdun büyük çoğunluğunu yağışlar etkilerken Eskişehir'de bazı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanaklar yaşanabilir.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Bayramın ikinci günü sağanak yağışlar yurdun hemen hemen tamamına yayılırken hava sıcaklıkları 30 derece dolaylarında seyredecek. Eskişehir'de ise bazı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık değeri 28 derece.

BAYRAMIN 3. GÜNÜ ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Bayramın üçüncü günü Eskişehir'in bazı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık değeri 25 derece, en düşük ise 13 derece olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi