Bayramda Eskişehir'de hava nasıl?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayramda Eskişehir'de hava nasıl?
A
a

Kurban Bayramı'nda hava durumu, sıcaklık-gökyüzü verileri nasıl olacak? Meteoroloji son dakika hava durumu, Eskişehir sıcaklık nasıl olacak sorusunun cevabını Meteoroloji verilerinden derlediğimiz haberimizden öğrenebilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bayramda sıcaklık değerlerinde artış gözlemleniyor. Nem oranında yükseliş yaşanırken, bayramın ikinci gününden itibaren nem oranlarında düşüş yaşanması bekleniyor. 20-24 Ağustos sıcaklık verileri ve detaylar haber içeriğimizde...

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? | Meteoroloji son dakika hava durumu 'Eskişehir'..

Arife günü ve bayramın 4 günü Eskişehir'de herhangi bir  yağış beklenmezken sıcaklık değeri 30 derecenin üzerinde olacak.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU | BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Arife günü Eskişehir'de çoğunlukla güneşli hava bekleniyor. Sıcaklık değeri en yüksek 32, en düşük ise 16 derece olacak.

Bayramın birinci günü (Salı günü) Eskişehir'de güneşli - parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sıcaklık değeri en yüksek 33, en düşük ise 16 derece olacak.

Bayramın ikinci günü (Çarşamba günü) Eskişehir'de çoğunlukla güneşli hava bekleniyor. Sıcaklık değeri en yüksek 33, en düşük ise 17 derece olacak.

Bayramın üçüncü günü (Perşembe günü) Eskişehir'de güneşli - parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sıcaklık değeri en yüksek 35, en düşük ise 20 derece olacak.

Bayramın dördüncü ve son günü (Cuma günü) Eskişehir'de bol güneşli hava bekleniyor. Sıcaklık değeri en yüksek 32, en düşük ise 15 derece olacak.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi