Bayram Öncesi belediye çalışanlarına İkramiye

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayram Öncesi belediye çalışanlarına İkramiye
A
a

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan işçiler Ramazan Bayramı öncesinde 250 lira bayram ikramiyesi aldı.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan işçiler  Ramazan Bayramı öncesinde 250 lira bayram ikramiyesi aldı.

Belediye İş Sendikası  Eskişehir Şubesi'nin talebi sonucu  Odunpazarı BelediyesiPark ve Bahçeler Müdürlüğü'nde ÜNPET şirketinde çalışan işçiler, imzalanan protokol ile  Ramazan Bayramı öncesinde 250'şer lira bayram ikramiyesi aldı.  Odunpazarı Belediye Başkanı Av.  Kazım Kurt'un makamında imzalanan protokole, Başkan Kurt'un yanı sıra  Belediye İş Sendikası  Eskişehir Şube Başkanı Güney Demirdaş ve ÜNPET Şirket temsilcisi Şevket Güleryüz katıldı.

Başkan Kurt'un her zaman işçi dostu olduğunu vurgulayan  Belediye İş  EskişehirŞube Başkanı Güney Demirdaş, " Belediye İş Sendikası olarak bu protokol dahilinde bütün işçilerimiz bayram ikramiyelerini aldı. Her zaman işçinin yanında olan Başkan  Kazım Kurt'a işçiler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kurt, " Odunpazarı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri her zaman işçinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İşçilerin mutluluğu ve huzuru bizim en önemli hedefimiz.  Ramazan Bayramı öncesi tüm işçilerimizin bayram ikramiyesi alması bizleri de çok sevindirdi. Buradan tüm işçilerimizin Ramazan Bayramını sağlıklı ve huzurlu bir biçimde geçirmelerini diliyorum" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi