Bayram coşkusu Porsuk Çayı’na taştı: Uzun kuyruklar oluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayram coşkusu Porsuk Çayı’na taştı: Uzun kuyruklar oluştu
A
a

Eskişehir’e şehir dışından gelen misafirlerin ilk adresi olan Porsuk Çayı üzerinde düzenlenen gondol seferleri, Cumhuriyet Bayramı için sokakları süsleyen bayraklar ile birleşince görsel şölen oluşturdu.   

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşanırken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kentteki kalabalık dikkatleri çekiyor. Şehir dışından gelen misafirlerin ilk durağı Porsuk Çayı üzerinde düzenlenen gondol seferleri oluyor. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayraklar ile süslenen Porsuk Bulvarı, yoğun gondol seferleriyle birleşince seyrine doyumsuz görüntüler oluştu. Bayram coşkusunu Eskişehir'i gezmek ve şehrin güzelliklerini keşfederek değerlendirmek isteyen turistler, sabahın erken saatlerden itibaren gondol iskelesinde yoğunluk oluşturmaya başladı. Tura katılmak isteyenler bir süre beklemek zorunda kaldı.
Bayram coşkusu Porsuk Çayı’na taştı: Uzun kuyruklar oluştu 29.10.2022

Zaman zaman uzun kuyrukların oluştuğu gondol seferlerinin, neredeyse iskeleye yanaşamadan yeni misafirleriyle yolculuğa başladığı gözlemlendi. Porsuk Çayı üzerinde seyreden gondollar, dükkânlarda asılı olan bayraklarla buluşunca güzel görüntüler ortaya çıktı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi