Bayırköy’Den Deprem Bölgesine Yardım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayırköy’Den Deprem Bölgesine Yardım
A
a

Bilecik'in Bayırköy Belediyesi, Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Düzenlerken, 2 Araç 6 Personel Kahramanmaraş'a Doğru Yola Çıktı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Bayırköy Belediyesi, depremzedeler için yardım kampanyası düzenlerken, 2 araç 6 personel Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.
Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa yaman Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem için belediye adına yardım kampanyası düzenledi. Deprem bölgesine götürülmek üzere, yorgan, battaniye, yağmurluk, kuru erzak, çocuk bezi, çocuk maması, ıslak mendil, el feneri, ısıtıcı ve benzeri malzemelerden oluşan ihtiyaçlar toplandı.
Başkan Yaman kampanya ile ilgili, "Bayırköylü kardeşlerim Kahramanmaraş ilimiz ve çevre illerimizde meydana gelen deprem sonrası bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek için sizlerin de destekleriyle iki aracımızı ve 6 personelimizi bölgeye gönderdik belediyemiz tarafından yardım kampanyası devam etmekte olup yapacağınız tüm yardımlarınızı belediyemizin giriş katına getirmenizi 3’üncü aracımızda dolduğunda yola çıkacağını bildirirken gösterdiğiniz hassasiyetten özveriden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum Rabbim sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi