Baskında kaçmak için gizli geçit yapmışlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Baskında kaçmak için gizli geçit yapmışlar
A
a

Eskişehir'de düzenlenen operasyonda, kumar oynayanların polis baskınından kaçmak için binanın duvarını delip sokağa çıkan gizli bir geçit yaptıkları tespit edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, İstiklal Mahallesi Metinbey Sokak'ta faaliyet gösteren bir iş yerinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 40 kişi ile 1 iş yeri sahibi gözaltına alındı. Tombala makinesi ve kumar ekipmanlarına el konuldu.

Binada inceleme yapan ekip, sokak başında bekleyen ve "erkete" diye tabir edilen telsizli gözcüler yardımıyla polis baskınını öğrenen şüphelilerin kaçmak için, kalorifer peteğinin arkasındaki duvarı delip havalandırma boşluğuna oradan da sokağa çıkan gizli geçit yaptığını belirledi.

Kumar oynayan 40 kişi, 227'şer lira ceza verildikten sonra serbest bırakıldı. İş yeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan ekiplerin, bir haftada kentte kumar oynadıkları belirlenen 450 kişi ile 8 dernek yöneticisi hakkında işlem yaptığı bildirildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi