Baskın Yapılan Evlerden Cephaneliğe Yetecek Silah Çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Baskın Yapılan Evlerden Cephaneliğe Yetecek Silah Çıktı
A
a

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Tarafından Yapılan Operasyon Kapsamında 16 Adet Tüfek İle Tütün Ele Geçirilirken Gözaltına Alınan İki Şüpheli Şahısta Adliyeye Sevk Edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde polis tarafından bir eve yapılan baskında 16 adet tüfek ile kaçak tütün ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Olay, İscehisar ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aldığı bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri İscehisar ilçesinde 2 işyeri, 1 ev ile Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir eve baskın düzenledi. Baskın yapılan adreslerde ve 2 araçta yapılan aramalarda ekipler 2 adet tütün doldurma makinasi, 9 bin 220 adet doldurulmuş makaron, 16 kilogram mükerrer bandrollü paketler halinde kıyılmış tütün, 2 adet pompalı tüfek, 14 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 130 adet tırıvırı diye tabir edilen av malzemesi ele geçirdi. Operasyonun ardından Halil A. (21) ile Mevlüt A. (24), isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan şüphelileri işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi