Başkent’e moralli gittiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkent’e moralli gittiler
A
a

Spor Toto 1. Lig 3. Hafta maçında, bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, Başkent’e karayoluyla gitti. Yeni transferlerin yer almadığı kafilede genç oyuncular yolculuk öncesi oldukça moralliydi

Sütiş Eskişehir
Gençler Ankara'da
Giresun ve Balıkesirspor karşılaşmalarından 1 puan çıkartan Eskişehirspor’un genç oyuncuları Gençlerbirliği ile oynayacağı 3.hafta maçının hazırlıklarını tamamladı. Dün sabah tesislerinde Teknik direktör Fuat Çapa nezaretinde yapılan antrenmanın ardından öğleden sonra takım otobüsü ile Ankara’ya giden Eskişehirspor, bugün saat 19.15’de Osmanlı Stadında oynanacak maç saatini beklemeye başladı.

Tek eksik Ekrem
Transfer tahtasını bu haftada açamayan Kırmızı Şimşekler’de Ankara yolculuğunda sadece genç oyuncular yer aldı. Yeni transferler Eskişehir’de kalarak eksik kapatacak. Siyah kırmızılı takımda, kırmızı kart cezalısı file bekçisi Ekrem Kılıçarslan dışında eksik yok. Giresun maçında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek bir maç ceza alan M. Fevzi yıldırım ise, cezasını Balıkesir maçında tamamladığı için Gençlerbirliği maçı kadrosundaki yerini aldı. 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi