Başkanlar Harmandalılılarla buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkanlar Harmandalılılarla buluştu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Harmandalı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katıldı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türk Halk Müziğinin sevilen isimleri Sebahat Akkiraz ve Hikmet Tosun’un sahne aldığı dayanışma gecesine CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ile çok sayıda Eskişehirli katıldı.
 
“SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK BÜYÜK BİR ONUR, GURUR”
Gecede konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Ben, Harmandalı’na yakın bir köyde doğduğum için kendimi Harmandallı sayabilirim. Sizlerle birlikte olmak büyük bir onur, gurur. Özellikle Harmandalı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin yapmış olduğu kültür merkezi çalışmasından sonraki bir gecede birlikte olmak çok daha büyük bir keyif. Dernek yönetimini kutluyorum. Derneğin bu çalışmasına katkı veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Harmandalı’na da bu yaraşır.  Harmandalı kendi şanına yakışır bir biçimde bu işi gerçekleştirmiştir. Bize bir görev kalmamış, kalsaydı biz yerine getirmeye hazırdık” dedi.
 
“SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK, BİZLERE GÜÇ VERİYOR”
Gecede konuşma yapan isimlerden biri de Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu. Büyükerşen yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: "Öncelikle böyle bir dayanışma gecesine bizleri de davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olmak, bizlere güç veriyor. Göreve geldiğimiz 1999 senesinde Eskişehir'in durumu ile bugünkü arasındaki farkı görüyoruz. Türkiye'de örnek gösterilen bir kent olduysak bunu sizlerin desteği ile hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreçte de daha fazla gurur duyacağımız, yaşamaktan çok daha mutlu olacağımız bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart'ta vereceğiniz destek ile başta merkezde Büyükşehir ve iki ilçe belediyemizi alarak, kırsalda da belediyelerimizin sayısını arttırarak Eskişehir'e güzel hizmetler kazandıracağız.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi