Başkan Zeybek Futbol Takımlarını Önümüzdeki Sezonda Afyonkarahisar’A Davet Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Zeybek Futbol Takımlarını Önümüzdeki Sezonda Afyonkarahisar’A Davet Etti
A
a

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yaz Kampı İçin Türkiye'nin En Büyük Spor Komplekslerinden Birini Tercih Ederek Afyonkarahisarın Şifalı Termal Otellerinde Konaklayan Takımlara Teşekkür Ederek Yeni Sezonda Başarılar Diledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaz kampı için Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden birini tercih ederek Afyonkarahisarın şifalı termal otellerinde konaklayan takımlara teşekkür ederek yeni sezonda başarılar diledi.
Afyonkarahisar’ı sporun merkezi haline getirmek için el birliği ile çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ın doğasıyla, tesisleriyle, serin havasıyla, sporcu beslenmesiyle üst düzey kent olduğuna dikkat çekerek, güzel bir kamp sezonu geçirmek isteyen takımları önümüzdeki yaz sezonunda da Afyonkarahisar’a davet etti.
Bu sezonunda da yerli ve yabancı bir çok futbol takımının Afyonkarahisar’ı kamp yapmak için müracaatta bulunduğunu aktaran Başkan Zeybek takımların kente olan ilgisinin her yıl arttığını vurguladı.
Gerek yerli gerekse yabancı takımların Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldığını ifade eden Başkan Zeybek, “ Zafer’in, termalin, gıdanın ve mermerin başkenti olan Afyonkarahisar, spor turizminin de başkenti olma yolunda ilerliyor” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi