Başkan Yıldırım aday olmayacağını açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Yıldırım aday olmayacağını açıkladı
A
a

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, 23 Eylül'de yapılacak olan seçimlerde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti'deki 'metal yorgunluğuna' dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teşkilatlar, belediyeler eğer 'bizim dava' idrakiyle hareket etmiyorsa bize zarar veriyor demektir. Zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum. Biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı da atsınlar'' demişti. Erdoğan'ın açıklamasının ardından istifalar da ardı ardına gelmeye başladı. AK Parti’de Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca’nın önceki gün istifa etmesinin ardından Hakkâri, Şırnak ve Muş il başkanları da istifa etmişti. Bugün istifa eden isim ise AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay oldu.

Öte yandan, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım da 23 Eylül'de yapılacak olan seçimlerde tekrar AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. 

Serkan Yıldırım yaptığı yazılı açıklamada, 1 dönem İl Genel Meclis Başkanlığı 2 dönemde Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirtti. Yıldırım açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:
"AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevini 2 dönemdir yürütüyorum. Halen Bilecik İl Genel Meclis üyesiyim. 23 Eylül günü yapılacak AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevine tekrar aday olmayacağım. Bayrağı devralacak yeni dava arkadaşlarıma başarılar dilerim. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dava yolunda yürümeye devam edeceğim. AK Parti bayrağını daha yukarılara taşımak adına üzerime düşeni yapmaktan bugüne kadar olduğu gibi hiçbir zaman geri durmayacağım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Görevi devralacak arkadaşıma şimdiden başarılar dilerim."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adalı 19 Ağustos 2017 21:28

Maalesef başlığı yanlış atmışsınız. Serkan bey Ak partiye gönül vermiş dava adamıdır. Umarım daha üst görevlerde olur. Olmasada asla davasından vazgeçmiyecektir..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi