Başkan Yaman’Dan, Bakan Yardımcısı Eldemir’E Teşekkür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Yaman’Dan, Bakan Yardımcısı Eldemir’E Teşekkür
A
a

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir İle Bir Araya Geldi. Başkan Yaman, Belde Ve İl Genelindeki Sağlık Yatırımları İçin Bakan Erdemir’E Teşekkür Etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile bir araya geldi. Başkan Yaman, belde ve il genelindeki sağlık yatırımları için Bakan Erdemir’e teşekkür etti.
Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı, aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi 25’inci ve 26’ncı dönemlerinde Bilecik Milletvekilliği görevinde bulunup, 2018 yılında Sağlık Bakan Yardımcısı olan Halil Erdemir’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Eldemir teşekkür etti.

"İlimizin gurur kaynağı"
Başkan Yaman, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Bizleri her zaman olduğu gibi sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden ilimizin gurur kaynağı bakan yardımcımıza desteklerinden dolayı beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi