Başkan Vekili Subaşı Halkla İç İçe

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Vekili Subaşı Halkla İç İçe
A
a

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Pelitözü Mahallesi Sakinleriyle Buluşarak, Taleplerini Dinledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Pelitözü Mahallesi sakinleriyle buluşarak taleplerini dinledi.
Mahalle sakinleri ile çay içerek sohbet eden Başkan Vekili Subaşı, mahallelinin istek ve şikayetlerini dinleyerek, mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İmkan bulduğu sürece halkla bir araya gelerek talep ve görüşleri aldığını kaydeden Subaşı, "Vatandaşlarımızın istek ve görüşleri bizim için öncelikli sıradadır. Fırsat buldukça gerek belediyemizde onları ağırlıyoruz, gerekse bizler ziyaret ediyoruz. Var olan sorun ve talepleri en kısa zamanda çalışma programımıza koyarak, mahallelerimiz ve halkımız için güzel hizmetleri sunacağımıza inanıyorum" dedi.
Mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Vekili Subaşı ve Başkan Yardımcısı Yıldız’a teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi