Başkan Tosun: "Hadsizlere Hadleri Bildirilmelidir”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Tosun: "Hadsizlere Hadleri Bildirilmelidir”
A
a

Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (Müsiad) Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, 104 Emekli Amiralin Milli İradeyi Hedef Alan Bildirisini Şiddetle Kınadığını İfade Etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, 104 emekli amiralin milli iradeyi hedef alan bildirisini şiddetle kınadığını ifade etti.
Darbelerin gündemden kalktığı, demokrasinin güçlendiği, ordu ile milletin el ele verip 40 yıllık terörü bitirdiği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullandığı silah ve ekipmanların yerlilik oranının yüzde 70’leri bulduğu bir dönemde kendini bilmez 104 darbe sevici emekli amiralin bildiri yayınlamasının manidar olduğunu söyleyen MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, ”Burada asıl dikkat edilmesi gereken 104 maşa değil, o maşaları elinde tutanlardır. Bu bildiriyi imzalayan ve arkasındakilere Yüce Türk adaleti gereken cevabı verecektir. Gayrimeşru olan, darbe çığırtkanlığı yapan demokrasi düşmanı, FETÖ’nün ve dış güçlerin maşası bu 104 Amiral 15 Temmuz’da Türk halkının vermiş olduğu tepkiyi unutmuş görünüyorlar. Şunu bilmelidirler ki Türk Halkı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde vatanımız için gerekirse ölmeye hazır olduğunu bilmelidirler” diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi