Ahmet Ataç 15 02 2024

Başkan Salih Çetiner: "Yatırımcılarımızın Hizmetindeyiz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Salih Çetiner: "Yatırımcılarımızın Hizmetindeyiz"
A
a

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (Osb) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner, "İnşallah 2023 Yılı İçinde 2 Milyon 200 Bin Metrekarelik Genişleme Alanını Sonuçlandırıp Sanayi Parselleri Oluşturarak Sanayicimizin Hizmetine Sunacağız" Dedi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner, "İnşallah 2023 yılı içinde 2 milyon 200 bin metrekarelik genişleme alanını sonuçlandırıp sanayi parselleri oluşturarak sanayicimizin hizmetine sunacağız" dedi.
Çetiner, Başkan Vekili Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yenipazar, Mahmut Ciğer ve Mesut Yıldırım’ın katılımı ile bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili sunumunu OSB Müdürü Murat Demir yaptı.
Sunumdan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Salih Çetiner, "Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi 2006 yılında 3,5 milyon metrekarelik bir alanda kuruldu. Şu an da ORKÜSAN kooperatif alanımızla birlikte 36 sanayi parselimiz var. Sanayi parsellerimizin doluluk oranı yüzde 100’e ulaşmış durumda. Biz burayı yaklaşık 2 milyon 200 bin metrekare civarında büyütme, genişletme kararı aldık. Bununla ilgili Kütahya Belediyesi’nin bu alanla ilgili imar planı vardı. Bizim genişletme çalışmamız nedeniyle sağ olsun belediye bu planını iptal etti. Bizim bu çalışmamız Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca da resmi olarak onaylandı. Süreç devam ediyor. Genişleme alanı ve OSB ile ilgili tüm çalışmalarımızda Valimiz, Belediye Başkanımız her zaman yanımızda. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa sağ olsunlar sonuna kadar bize destek oluyorlar. İnşallah 2023 yılı içinde 2 milyon 200 bin metrekarelik genişleme alanını sonuçlandırıp sanayi parselleri oluşturarak sanayicimizin hizmetine sunacağız. Bu alanımızda 10 bin metrekareden büyük parseller oluşacak" diye konuştu.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam da, bilgilendirme toplantısı sebebiyle Başkan Çetiner ve OSB yönetimine teşekkür etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi