Başkan Şahin Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Şahin Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti
A
a

Başkan Şahin Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, eşi Serpil Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ile birlikte Bilecik Huzurevi Yaşlı ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şahin ve beraberindekiler, yaşlılarla sohbet ederek çay içti. Huzurevi sakinlerine çiçek hediye eden Başkan Şahin, eşi Serpil Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, sakinlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, "Bizler her vesile ile huzurevi sakinlerimizi ziyaret ediyoruz. Onların, talep ve görüşlerini dinledik. Büyüklerimiz, toplumumuzun en değerli ve toplum olarak bizleri ayakta tutan kişilerdir. Bu açıdan bizler de büyüklerimizin kıymetini biliyor, onların tavsiye ve görüşlerini alıyoruz. Bu anlamda bütün yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.
Huzurevi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi