Başkan Şahin, "Açtığımız Yeni Yollarla Halkımıza Ulaşıyoruz’’

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Şahin, "Açtığımız Yeni Yollarla Halkımıza Ulaşıyoruz’’
A
a

Başkan Şahin, "Açtığımız Yeni Yollarla Halkımıza Ulaşıyoruz’’

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, incelemelerde bulunduğu Şehit Mesut Bilir Caddesi’nde yol çalışmasına ilişkin yaptığı açıklamada ‘’Açtığımız yeni yollarla halkımıza ulaşıyoruz’’ dedi.
Başkan Şahin, beraberinde birim müdürleri ile birlikte çalışmanın gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Çalışmanın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Şahin, Bilecik Belediyesi olarak büyük bir çalışma gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
‘’Burada Şehit Mesut Bilir Caddesinin devamında yer alan Meram Kent ve Nilüfer Sitelerinin bağlanacağı bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Son derece önemli ve büyük bir çalışma. Açtığımız bu yeni yol ile site sakinlerimiz ile şehrimiz arasında daha büyük ve daha ulaşılabilir bir yol açmış oluyoruz. Çünkü eski yol oldukça virajlı ve dar. Dolayısıyla bu çalışma tamamlanınca site sakinlerimiz daha güzel ve rahat bir yola kavuşmuş olacak’’ ifadelerini kullandı.
Mahalle ve site sakinleri de çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin ve belediye görevlilerine teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi