Başkan para ver!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan para ver!
A
a

Eskişehirspor’da geçtiğimiz sezon sonunda bıraktığı görevine geri dönen ve geldiği ilk günden itibaren TFF ve FİFA dosyaları ile boğuşan Başkan Halil Ünal, her gün bir dosyayı çözerek yoluna devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kulübünün içinde bulunduğu zor süreçte, geciken alacaklarını öne sürerek serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran, Siyah kırmızılı futbolcular, alacaklarının ödenmesi sayesinde teker teker yuvada kalmaya devam ediyor.
 
Ofoedu, Bruno, Hasan Ayaroğlu, Akaminko, Felix, Semih Şentürk, Aykut Akgün, Kayacan Erdoğan,  gibi önemli oyuncuların ödemelerini yaparak, bu isimlerin serbest kalmasını önleyen Başkan Halil Ünal,  şimdi de Kaan, Hasan Hüseyin, Hürriyet, Gökhan Siverek, Erkan Zengin, Uğur İnceman, Serdar Yazıcı ve Dorukhan Toköz’ün alacağını ödemek için uğraşıyor.
 
Ödemelerin gününde yapılacağını ve oyuncuları ligin ikinci yarısına sorunsuz bir şekilde gireceğini belirten Başkan Ünal, bu hafta sonuna kadar da FİFA da bulunan Toko, Sissoko, Kulacah ve Defederico dosyalarını çözmeye çalışacağını söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin kara 2 Ocak 2018 21:55

Külübün katili her katil gibi buda geri dönüp bakmaya geldi bu sene sonunda külübün kapanması kaçınılmaz sahtekar halil

0 0 Cevap Yaz
Krml

Siz katil diyorsunuz da, Sinan Özen çoğulu neyi cözdü

0 0
Selçuk Kaya 2 Ocak 2018 10:36

Çözün artikkkk.Aşkimi geri verinnn

0 1 Cevap Yaz
şamjeop

Zaten kulübün anasını bu jeepti Halil Ünal borclandirdi

3 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi