Başkan Mustafa Önsay, Çardaklıspor Kulübü’Nün Sezon Açılış Törenine Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Mustafa Önsay, Çardaklıspor Kulübü’Nün Sezon Açılış Törenine Katıldı
A
a

Çardaklıspor Kulübünün Sezon Açılışı

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Çardaklı Mahallesi’nde, Çardaklıspor Kulübü’nün sezon açılışı gerçekleşti. Kütahya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Tavşanlı AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan ve beraberindeki heyetle, Çardaklı Mahallesinde sezon açılışına katıldı.
Açılıştan sonra Çardaklı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların talepleri dinlendi. Mahallelerinden kimsenin göç etmediğini ifade eden mahalle sakinleri, üretim yapmaya devam etmek istediklerini ve bu nedenle mahallelerindeki okul ile ilgili muhtemel sorunların da tamamen ortadan kalkmasını talep ettiler. Önsay, geçen hafta Kütahya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in okullarla ilgili kesin talimatlarını aktarıp, bu konuda Çardaklı’nın yanında olacaklarını, okullarıyla ilgili de herhangi bir sorunun yaşanmayacağını belirtti.
Başkan Önsay, yapılmakta olan Çardaklı-Tavşanlı yolunu yerinde görüp sıcak asfaltın tamamlanmasıyla birlikte yol sorununun ortadan kalkacağı müjdesini verdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi