Başkan Mustafa Önsay: "Vatandaşlarımızın Gücüyle Cumhurbaşkanımızı Tekrar Lider Yapacağız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Mustafa Önsay: "Vatandaşlarımızın Gücüyle Cumhurbaşkanımızı Tekrar Lider Yapacağız"
A
a

Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı Ve Mehmet Demir İle Birlikte Emet Yenice Köyü Geleneksel Hıdırellez Şenliklerine Katılan Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, İkinci Tur Seçimlerinden Vatandaşların Gücüyle En İyi Sonucu Alarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’I Tekrar Lider Yapacaklarını İfade Etti.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Emet Yenice Köyü Geleneksel Hıdırellez Şenliklerine katılan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ikinci tur seçimlerinden vatandaşların gücüyle en iyi sonucu alarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar lider yapacaklarını ifade etti.
Emet Yenice Köyü Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri’nde hemşerileriyle buluştuklarını söyleyen Önsay,” Milletvekillerimiz İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile birlikte Yenice yaylasında düzenlenen etkinliğe vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Emet Belediye Başkanımız, Emet İlçe Başkanımız ve Emet teşkilatımızla birlikte hıdrellez şenliğinde, pazar esnafı ve vatandaşlarımızla selamlaştık, dualarını istedik. Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turunda vatandaşlarımızın gücüyle en iyi sonucu alarak Cumhurbaşkanımızı tekrar lider yapacağız” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi