Başkan Kurt: Kiminle görüşsem tek şikayeti...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Kurt: Kiminle görüşsem tek şikayeti...
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt pazar ziyaretlerine devam ediyor
 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Daha önce Yıldıztepe, Erenköy ve Akcami Pazarlarını gezen Başkan Kurt, son olarak Kırmızıtoprak Pazar Yerini ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, onların istek ve şikâyetlerini dinledi. Kırmızıtoprak Pazarı’nda da esnaf ve vatandaş pahalılıktan şikâyetçi oldu.
 
Cuma Günleri Kırmızıtoprak Mahallesinde kurulan pazarı gezen Başkan Kazım Kurt, burada pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, fiyatları da kontrol etti. Başkan Kırmızıtoprak Mahallesi Pazarından kiminle konuşsa, pahalılıktan yakındı. Esnaf meyve ve sebze fiyatları pahalı olduğu için satış yapamadığını söylerken, vatandaşlar da aldıkları maaş ile geçinemediklerini belirtti. Ekonomik krizin toplumun bütün kesimlerini etkilediğini söyleyen vatandaşlar, aldıkları maaşların eridiğini kaydetti.
 
Odunpazarı’nı mahalle mahalle, sokak sokak gezdiğini ifade eden Başkan Kazım Kurt, fabrikaları da ziyaret ederek işçilerle de buluştuğunu kaydetti. Başkan Kurt, “Kiminle görüşsem, kime dokunsam ekonomik krizden şikâyetçi oldu. Aldıkları maaşlar ile ay sonunu getiremediğini söylüyor. Yaşanan bu krizin faturası vatandaşlara ödettiriliyor. Ancak ekonomik krizin sorumlusu 17 yıldır Türkiye’yi yöneten AKP Hükümetidir, onların yanlış ekonomi politikalarıdır” dedi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamil 16 Mart 2019 15:35

sayın başkan birde Emek Pazarına geliniz

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi