Başkan Kurt: Biz bu işi yapmaya hazırız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Kurt: Biz bu işi yapmaya hazırız!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk merkezlerinde kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk merkezlerinde kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Karapınar Halk Merkezinde kadınlarla buluşan Başkan Kurt, onların sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Başkan Kurt, kadınlarla sohbet etti. Buluşma Karapınar’da gerçekleşince sohbetin ana gündem maddesi de Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesi oldu. Başkan Kurt “TOKİ Odunpazarı Belediyesi’ne yetki versin, biz bu işi yapmaya hazırız” diye konuştu.
 
“Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı” için çalışan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk merkezlerinde kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce Hüsamettin Cindoruk, Ayşe Tuğba Arslan, Türkan Saylan, Selami Vardar, Gündoğdu, Aydın Arat Halk Merkezlerinde gerçekleşen buluşmalara katılan Başkan Kurt, son olarak Karapınar Mahallesinde yer alan Karapınar Halk Merkezinde kadınlarla bir araya geldi.
 
KADINLARI DİNLEDİ NOTLAR ALDI
Karapınar Halk Merkezindeki atölyelere katılan kursiyerlerin yer aldığı buluşmada Başkan Kurt, kadınlarla bir süre sohbet etti. Buluşma Karapınar’da gerçekleşince sohbetin konusu Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesi oldu. Başkan Kurt proje hakkında kadınlara bilgi verdi. Kadınların sorunlarını, talep ve dileklerini de dinleyen Başkan Kurt, notlar alarak; ilgili müdürlüklere yönlendireceğini söyledi. Başkan Kurt, kadınlara Odunpazarı’nda ve Karapınar Mahallesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.
 
ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ
Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesi ile ilgili konuşan Başkan Kurt, TOKİ’nin 1. Etap’ta projeyi tamamlamadığına dikkat çekti. Yapılması gereken sosyal donatı alalarının yarım bırakıldığını dile getiren Başkan Kurt, 2. Etap için de yetkinin TOKİ’de olduğunu vurgulayarak “TOKİ Odunpazarı Belediyesi’ne yetki versin, biz bu işi yapmaya hazırız. Ekonomik krize, pahalılığa rağmen yapmaya hazırız. Elimizi taşın altına koyarız. Yeter ki TOKİ yetkiyi bize devretsin. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi Çarşısı’nın ve Gündoğdu’nun, TOKİ de Karapınar 2. Etabın yetkisini bize versin, biz üçünü de yapmaya hazırız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil ibrahim Basak 9 Haziran 2022 08:19

Toki söz verdi halk ne ister biz onu yapacağız diye toki yapsın

0 0 Cevap Yaz
H.m 8 Haziran 2022 14:33

Şimdiye kadar köstek yapmasaydiniz toki bittiydi

1 1 Cevap Yaz
Osman 8 Haziran 2022 12:51

Konut yapıp Suriyeli ve Afgan lılara mesken mi oluşturacaksınız istemez kalsın.

0 1 Cevap Yaz
Vatandaş 7 Haziran 2022 16:14

Başkan sen bizim sokağın kaldırımlarını yap yeter başka bir şey istemiyorum 9 ay oldu soyleyeli

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi