Ahmet Ataç 15 02 2024

Başkan Kazım Kurt'a mahalle meclislerinden teşekkür ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Kazım Kurt'a mahalle meclislerinden teşekkür ziyareti
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Orhangazi ve 75.Yıl Mahalle Meclisi ile bir araya geldi. 

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Odunpazarı Kent Konseyi Orhangazi Mahalle Meclisi Başkanı Ersin Yılmaz, Odunpazarı Kent Konseyi 75.Yıl Mahalle Meclisi Başkanı Arif Necmi Türe ile Orhangazi ve 75.Yıl Mahalle Meclisi üyeleri katıldı. Mahalle sorunlarına yönelik fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Kurt, kent konseyi ve mahalle meclislerinin önemine değindi. Başkan Kurt, "Kent konseyine verdiğiniz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Burada kurallar sivil insanlar tarafından koyuluyor ve değiştiriliyor. Kent konseyleri insanların ortak sorunları ile ilgili, her türlü işi yapar, yapmalıdır. Çünkü merkezde yaptığımız çalışmalarda; ekonomik durumu iyi olan, kültürel durumu buna elverişli olan insanlar geliyor, katılıyor, üretiyor. Ancak esas sorunun sahibi dışarıda, mahallede. Şuanda Eskişehir,Türkiye’nin en iyi, başarılı ve gelişmiş illerinden birisi olmasına rağmen yüzlerce okuma yazma bilmeyen insan var. Biz bu insanları kazanmalıyız. Bizim bu insanları bulmamız ve onlara dünyayı öğretmemiz, tanıtmamız gerekiyor" dedi. 
Yılmaz, Türe ve meclis üyeleri de Başkan Kurt’a hem Odunpazarı’nda yaptıkları için hem de Odunpazarı Kent Konseyi ve mahalle meclislerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi