Başkan Karakuş’Tan İş Adamlarına Üstü Kapalı Sitem

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Karakuş’Tan İş Adamlarına Üstü Kapalı Sitem
A
a

Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Kulübün 12.4 Milyon Ödemesi Yapılması Gereken Borcunun Olduğunu Kaydederek, “En Önemlisi Çok Ağırıma Giden Üzüldüğüm Bir Olaydır Afyonlu İşadamlarımıza Borcumuz Var Arkadaşlar” Dedi.

Sütiş Eskişehir
Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, kulübün 12.4 milyon lira ödemesi yapılması gereken borcunun olduğunu kaydederek, “En önemlisi çok ağırıma giden üzüldüğüm bir olaydır Afyonlu işadamlarımıza borcumuz var arkadaşlar” dedi.
Basın toplantısı gerçekleştiren Başkan Karakuş, şirketleşme, kongre, yeni sponsor, borçların detayları hakkında bilgi verdi. Mali durumla ilgili şeffaf olduklarına dikkat çeken Başkan Karakuş, "Bugün itibariyle faiz ve avukat giderleri hariç 12.4 milyon lira ödeme yapmamız gereken rakam var. Bunların çoğunluğu da, hatta yüzde 80’i sezon başında sözleşme yapılan oyunculara ait. SGK, Maliye giderleri var, teknik heyet giderleri var, eski teknik heyet giderleri var, dava dosyaları var, altyapı giderleri var bunların toplamı 12.4 milyonluk bir kaynağa bugün itibari ile ihtiyacımız var. Basında çıkan transfer yasağı dedikoduları kulağımıza geldi. Öyle bir şey söz konusu değil, şuan ve en önemlisi çok ağırıma giden üzüldüğüm bir olaydır ki Afyonlu işadamlarımıza da borcumuz var arkadaşlar. Ben isimlerini vermeyeceğim, Hepimizin tanıdığı, kamuoyunun kıymetli, değerli işadamları bu arkadaşlar. Buradan son kez de bu konuyu konuşmuş olacağım. 1. Lig’den kalma şuanda 2 milyona yakın borcumuz var. Faizi hariç bunların. O gün ki oyuncularla anlaşılamamış, tahkime gitmiş süreç var. Onlar da maalesef bize kalıyor" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi