Başkan Kaan Ay'dan umutlandıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Kaan Ay'dan umutlandıran açıklama
A
a

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Camiaya seslenen Başkan Ay, “Maaşlarımızı ve primlerimizi ödüyoruz. Kulübün borçlarını azaltmaya çalışıyoruz. Ligde de 8 maçımızda iyi skorlar alıp ligi iyi yerde bitireceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor taraftarları ve Başkan Vekili Osman Taş’a piknik organizasyonu için teşekkür eden Ay, “Kalabalık bir ortamda beraberiz. Taraftarlarımız aileleri ile birlikte güzel bir gün geçiriyor” dedi. Milli ara sayesinde takımın toparlanma imkanı bulduğunu belirten Ay, “Milli ara sayesinde takımda olumlu bir ava yakaladı. Konyaspor ile özel bir maç oynadık. Fuat hocamız gelişmelerden memnun. Eksiklerin giderilmesi için iyi bir fırsat oldu” şeklinde konuştu.

​Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iki kez görüştüklerini belirten Başkan Ay önemli gelişmelerin yaşandığını belirtti. Ay, “Cumhurbaşkanımızla iki kez görüştük. Havaalanında ve valilikte görüştük. Kendisine birkaç şey söyledik. Destek için bazı firmaların ismini verdik. Elinden geleni yapacağını söyledi. İnşallah olumlu gelişmeler olacak” ifadelerini kullandı.

Bizi umutlandırmıştı

Alınan kötü skorlar hakkında konuşan Ay şunları söyledi; “Ligde dengeler bizim adımıza çabuk değişti. Bende tribünlerden gelen biriyim. Gençlerbirliği, Karabük galibiyeti, Denizli ve Gazişehir maçlarında alınan puanlar umutlandırdı. Ben de Play-Off umutlarına kapıldım. Fakat son maçlarda yaşanan kan kayıpları bir anda dengeyi değiştirdi. Bu oyuncuların 6 ay top oynamadığını, uyum sorununu unuttuk. Artık önümüzde 8 maç var ve alt sıralardan kurtulmak için çabalayacağız. Sezonu en iyi yerde bitirmek için mücadelede vereceğiz”
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi