Başkan Işık, Halka Lokma Dağıttı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Işık, Halka Lokma Dağıttı
A
a

Başkan Işık, Halka Lokma Dağıttı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Merhum Hacı Halil Demir’in adına bağışta bulunan ve Kütahya Belediyesi’nin organizasyonunda Ali Paşa Cami önü, Zafer Meydanı’nda düzenlenen iftar programında ve Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde yaklaşık 10 bin kişilik lokma dağıtıldı.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediye hizmet binası önünde dağıtımı yapılan lokma tezgahının başına geçerek, kendi elleriyle vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Lokma ikramı öncesinde belediye bahçesinde gençlerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Işık, Kütahyalı hemşehrilerinin Kadir Gecelerinin mübarek olmasını temenni etti.
Başkan Işık, “Mübarek Kadir Gecesi akşamında, Merhum Hacı Halil Demir adına bağışta bulunan ailesi ve Belediyemizin organizasyonunda önce Ali Paşa Cami önünde, sonrasında Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Valiliğimizle birlikte organize ettiğimiz iftar programı ile teravih namazı sonrasında belediyemiz bahçesinde lokmalarımızı dağıttık. Rabbim dualarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin. Merhum Halil Demir’e Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Işık, lokma tezgahında vatandaşlara lokma dağıtarak, kadir gecelerini tebrik etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi