Başkan Işık: "Yatırımcılara Desteğimiz Sürecek"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Işık: "Yatırımcılara Desteğimiz Sürecek"
A
a

Ütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği'nin 5. Genel Kurul Toplantısı'na Katıldı. Toplantıda Konuşan Başkan Işık, Seçimde Güven Tazeleyen Müsiad Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun’A Başarılar Diledi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 5. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Işık, seçimde güven tazeleyen MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun’a başarılar diledi.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan İsmail Tosun, güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurulda konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeniden başkanlığa seçilen İsmail Tosun ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Başkan Işık, MÜSİAD üyelerine Kütahya ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Işık son olarak, Kütahya’ya yapılan yatırımları desteklerini ve yatırımcılara yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi