Başkan Işık: "Okçuluk Emek, Güç, Ve Denge İsteyen Bir Spor Dalı"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Işık: "Okçuluk Emek, Güç, Ve Denge İsteyen Bir Spor Dalı"
A
a

Kütahya Germiyan Geleneksel Atasporları Merkezi'ni Ziyaret Eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Geleneksel Türk Okçuluğu Alanında Faaliyet Gösteren Tesiste Ok Atışı Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Germiyan Geleneksel Atasporları Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Alim Işık, geleneksel Türk okçuluğu alanında faaliyet gösteren tesiste ok atışı yaptı.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, okçuluk alanında Kütahya Ok Meydanı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kütahya Germiyan Geleneksel Atasporları Merkezini ziyaret etti.
Türkiye’de İstanbul Ok Meydanı’ndan sonra yerinde ayağa kaldırılan ikinci Ok Meydanı olan Germiyan Ata Sporları Merkezi’nde, Kütahya Germiyan Ata Sporları Kulübü Başkanı Selim Erduğan’dan bilgiler alan Başkan Işık, sporcularla da bir araya geldi.
Yapılan faaliyetlerin ve çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Başkan Işık, ok atışı yaptı. Okçuluğun emek, güç, ve denge isteyen bir spor dalı olduğunu ifade eden Başkan Işık, böyle bir tesisi Kütahya’ya ve Kütahyalı gençlere kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi