Başkan Işık: "Hemşehrilerimizi İftar Sofralarımıza Bekliyoruz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Işık: "Hemşehrilerimizi İftar Sofralarımıza Bekliyoruz"
A
a

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İftar Programlarımızın İlkinde Cumhuriyet Mahallesi’Ndeki Vatandaşlarla Buluştu. Başkan Işık, “Tüm Hemşehrilerimizi İftar Sofralarımıza Bekliyoruz” Dedi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programlarımızın ilkinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Başkan Işık, “Tüm hemşehrilerimizi iftar sofralarımıza bekliyoruz” dedi.
Ramazan ayının manevi havasını düzenlediği etkinliklerle yaşatan Kütahya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde verdiği ilk iftarla vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya başladı. Düzenlenen programda vatandaşlarımızla birlikte iftarını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayının insanlık alemi başta olmak üzere İslam alemine ve aziz Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun. Bildiğiniz gibi buruk bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Ülkemizin önemli bir bölümü deprem felaketinden sonra sıkıntı çekiyor. Biz de dualarımızla, milletimizin belediyemize emanet ettiği yardımlarla elimizden gelen desteği o bölgeye ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde geçen yıllarda pandemi nedeniyle ara verdiğimiz iftar yemeklerine mahallelerimizle buluşma adına bu yıl 10 farklı mahallemizde iftar vererek bu programı yapmayı planladık. İlk buradan başlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde burada bu sene hizmete açtığımız bu güzel binada, böyle hayırlı bir hizmetle programımızı başlattık. Diğer mahallelerimizde yapacağımız iftar programlarımız belediyemiz tarafından duyuruluyor. Tüm hemşehrilerimizi iftar sofralarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi