Başkan Gültekin: "Verilecek Her Türlü Göreve Hazırız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Gültekin: "Verilecek Her Türlü Göreve Hazırız"
A
a

Başkan Gültekin: "Verilecek Her Türlü Göreve Hazırız"

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Okumuş, Sayman üye Ali Doğanay, Meclis Üyesi İsmail Akıncı ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı.
Kütahya Valiliği’ne atanarak göreve başlayan Vali Ali Çelik’e ’hayırlı olsun’ dileklerini sunan KÜTBO heyeti, Ticaret Borsası’nın organizasyon yapısı, gerçekleştirdiği faaliyet ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kütahya’da çağdaş ve modern borsa anlayışı ile hizmet verdiklerini vurgulayarak, verilen yetkiler çerçevesinde Kütahya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtti.
Başkan Gültekin, KÜTBO olarak Kütahya’nın tarım ve hayvancılık alanında gelişimine katkı sağlayacak önemli çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, “Borsamız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilimize faydalı olacak projelerle hedeflediği vizyona ulaşmaya çalışacaktır. Bu konuda işbirliği içerisinde verilecek görevlere hazırız” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi