Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de gözyaşları sel oldu... Son yolculuğuna uğurlandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gözyaşları sel oldu... Son yolculuğuna uğurlandı!
A
a

Eskişehir sanayisinin önemli isimlerinden, Endel Şirketler Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Y. Özaydemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Sütiş Eskişehir
Geçirdiği ani rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden 43 yaşındaki Özaydemir için ilk tören Endel Genel Müdürlük binası Kılıçoğlu Kiremit Fabrikası’nda yapıldı. Törene Barış Y. Özdemir’in aile mensupları, fabrika çalışanları ile dost ve arkadaşları katıldı. Törende Özaydemir için dualar edildi ve helallik alındı. 

"Evlat acısı çok zormuş"
Güçlükle ayakta duran Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Barış Özaydemir’in babası Savaş Özaydemir törende yaptığı konuşmasında “Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Evlat acısı çok zormuş. Sizleri görünce seveni ne kadar çokmuş” diyerek, gözyaşlarını tutamadı. Kılıçoğlu bünyesinde yarattığı Megeran Çatı Teknolojileri tesisinin adını Barış Özaydemir olarak değiştirmek için çalışanlarından izin isteyen baba Özaydemir, şunları söyledi: “Barış inatçı, bildiğini yapan, espritüel ve çok saygılıydı. Ailesine, eşine, dostlarına sevgisi sonsuzdu. Çok erken gitti. Kılıçoğlu’nu, Kılıçoğlu yaptı, Megaron’u sıfırdan yarattı. Mutlaka yarım kalan çok işi vardı, sizden ricam, bunları bizimle paylaşın, yarım kalan işlerini birlikte tamamlayalım, hatıralarını yaşatalım. İzninizle, Megaron tesisinin adını Barış Özaydemir tesisi koyuyorum.”

“AİLEMİZİN NEŞE VE MUTLULUK KAYNAĞIYDI”
Endel Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı abi Burak Özaydemir ise ailesi olarak acılarının çok büyük olduğunu söyleyerek, Barış Özaydemir’in başarılı bir iş insanı olmasının yanında kişiliği ile tüm ailesine, sevenlerine ve çalışanlarına örnek olduğunu ifade etti. Burak Özaydemir, şunları söyledi: “Sevgili Barış, birlikte çalışmaya başlamamızdan itibaren yapı malzemeleri grubumuza, Kılıçoğlu Kiremitleriyle ilgili çalışmalarımıza öncelik vermiştir. Kendisinin satış ve marka yönetimiyle ilgili odağı, çalışma arkadaşlarına verdiği değer, üretimde teknik standartların yükseltilmesi için yaptığı yoğun çalışmalar ve yenilikçi yatırım anlayışı sayesinde grubumuzun bu iş kolundaki başarısı ve liderlik konumu güçlenmiştir. Bize düşen görev sevgili Barış’ın oluşturduğu temeller üzerinde vizyonuna uygun ve onun gurur duyacağı şekilde gelişme ve ilerleme için birlikte çalışmaktır. Bu noktada tüm çalışma arkadaşlarımızın, distribütörlerimizin, bayilerimizin ve bütün paydaşlarımızın destek ve katkılarına ihtiyaç duyacağız.” Merhum Özaydemir’in cenazesi Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Utku Çakıözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ETO Başkanı Metin Güler, EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi