Başkan Doğan, Geyve’De İncelemelerde Bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Doğan, Geyve’De İncelemelerde Bulundu
A
a

Başkan Doğan, Geyve’De İncelemelerde Bulundu

Sütiş Eskişehir
Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan Sakarya’nın Geyve ilçesini ziyaret ederek belediyenin Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezinde incelemelerde bulundu.
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile bir araya gelen Başkan Hüseyin Doğan, ilçede faaliyet gösteren Geyve Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkeziyle ilgili detaylı bilgi aldı.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ”Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan’ı Türkiye’ye örnek marka tesisimiz Geyve Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezimizde ağırladık. Tesis hakkında detaylı bilgiler verdik. Emet ilçesinde kurmayı planladığı tesis ile alakalı da fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Hüseyin Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada,” Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya’yı ziyaret ettik. Türkiye’ye örnek Marka Tesis Geyve Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Merkezini yerinde gördük. Tesis hakkında detaylı bilgiler aldık. Emet ilçemizde planladığımız yöresel ürünlerin üretimi, tanıtımı ve pazarlama hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımızın tecrübe ve bilgilerinden istifade ettik. Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettik ve kendisini Gazi ilçemiz Emet’e davet ettik” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi