Başkan Çöl’E Okullardan Teşekkür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Çöl’E Okullardan Teşekkür
A
a

Afyonkarahisar’In Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’E, İlçede Faaliyet Gösteren Okullardan Teşekkür Ziyaretleri Gelmeye Devam Ediyor. Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yöneticileri Ve Öğretmenleri Başkan Çöl’E Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ettiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ilçede faaliyet gösteren okullardan teşekkür ziyaretleri gelmeye devam ediyor.
Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Sandıklı Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri Başkan Çöl’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi adına; Okul Müdürü Ali Turhan ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Engin Karagöl, Sandıklı Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına; Okul Müdürü İbrahim Baştepe ve Müdür Yardımcısı Ahmet Coşkun, Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için kendilerine vermiş oldukları destek ile göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı plaket takdim eden idareciler, eğitim camiasından gelen bir belediye başkanı olarak kendilerine teşekkür ettiler. Başkan Mustafa Çöl, nazik ziyaret için idarecilere teşekkür ederek, eğitim ve öğretim için ilçede taşın altına her zaman ellerini soktuklarını belirtti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi