Başkan Bakkalcıoğlu, Güneşspor Kulübü’Nün Etkinliklerine Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Bakkalcıoğlu, Güneşspor Kulübü’Nün Etkinliklerine Katıldı
A
a

Başkan Bakkalcıoğlu Güneşspor Kulübü'nün Etkinliklerine Katıldı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Güneşspor Kulübü tarafından düzenlenen Aşure Etkinliği ve Yardım Kampanyası Bisiklet Teslim Töreni’ne katıldı.
Güneşspor Kulübü Başkanı Ümit Kök tarafından karşılanan Başkan Bakkalcıoğlu etkinlik alanını ziyaret ederek etkinlikte görev alan herkese kolaylıklar diledi. Ardından etkinlik hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ümit Kök "2. el bisikletleri ailelerden topluyoruz. Bu 2. el bisikletleri tamir ettiriyoruz. Tamir ettirdikten sonra belirlediğimiz durumu olmayan ailelerimize dağıtımını yapıyoruz. Bu gün çocuklarımıza 42 adet bisiklet teslim ettik. Bu sene toplamda 135 adet bisikleti tamir ettirip teslim etmiş olduk. Bu 2. bisiklet teslim törenimiz. Bugün ayrıca 350 kişilik aşure etkinliği de yaptık" dedi.
Başkan Bakkalcıoğlu bisikletini teslim alan miniklere "hayırlı olsun" diyerek kendileri ve aileleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Bu anlamlı etkinlik için kulüp Başkanı Ümit Kök ve Güneşspor Yardım Grubu’na teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu kendilerine kolaylıklar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca Başkan Kök’e aşure ikramı nedeni ile de teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi